Per jaar
€ 175,00
ex. BTW

Regelmatig openstaande vorderingen? Ontdek Plus+

Inzichten, sparren en nog veel meer

Heeft u regelmatig openstaande vorderingen? Voor slechts € 175,00 per jaar bent u een Plus+ partner. Voor onze Plus+ partners bieden wij onze brief tegen een voordelig tarief aan in combinatie met talloze andere voordelen.

Meer weten over alle Plus+ voordelen? Klik op de onderstaande knop en ontdek al onze juridische voordelen.

Wij zijn onderdeel van
Vrijblijvend juridische vragen stellen en sparren.
Incass plus is direct een juiste aanzegging incassokosten (WIK).
Gegevens vult u niet meer zelf in, wij versturen de Incass brief voor u, voor 7 euro.
Toegang tot ons online platform voor het volgen van uw zaak.
Bij vervolg 50% korting op ons uurtarief.
Word lid en start direct

asdfasdf

Incass plus formulier

"*" geeft vereiste velden aanEr zijn geen resultaten gevonden
Contactpersoon binnen uw bedrijf*
Het INCASS-logo op uw briefpapier vermelden.

Het is een open deur, maar voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden wij U de mogelijkheid het INCASS-logo op uw briefpapier te vermelden. Wij maken hiervoor gebruik van INCASS-Labels die u op uw laatste aanmaning kunt plakken. Hiermee geeft u uw facturen en aanmaningen meer gewicht.

Internationale incasso’s laten behandelen.

Voor vorderingen op debiteuren in het buitenland kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij beschikken over een wereldwijd partnernetwerk. Uw debiteur wordt door de partner ter plaatse benaderd. De plaatselijke partners zijn advocatenkantoren en gerenommeerde incassokantoren, die op correcte wijze trachten alsnog uw debiteur tot betaling te bewegen. Lukt de incasso dan bent u een fee verschuldigd. Lukt de incasso niet dan kost de inzet van het partnernetwerk u niets.

Is de Incass aanmaning brief een WIK-aanzegging?

Nee, de Incass aanmaning is geen WIK aanzegging voor natuurlijke personen (consumenten). De wet stelt de nodige eisen aan wat er in een WIK aanzegging vermeld moet worden en dat leidt af van de eenvoudige maar dringende boodschap van de Incass aanmaning: uw debiteur weet dat de vordering open staat, is al herinnerd aan de betalingsachterstand en nu biedt u uw debiteur een duidelijke laatste kans om uw factuur zonder incassokosten te betalen.

Juridische vragen stellen en sparren

Via ons online systeem kunt u niet alleen uw vorderingen uit handen geven, u kunt ook realtime de status van uw vordering volgen en de correspondentie inzien. Dat bedoelen wij met 100% transparant werken.

Korting op ons uurtarief ontvangen.
Online en realtime uw vorderingen volgen.

Ons juridisch team is gespecialiseerd in contractenrecht, waaronder huurrecht, weet alles over algemene voorwaarden en heeft een uitgebreide ervaring met procederen, het faillissementsrecht en de zogeheten gedwongen schuldsanering. Naast het juridische team staat ons deurwaardersteam voor u klaar voor alle vragen rond executie en beslagmaatregelen. Voor vragen waar wij het antwoord niet op weten helpen wij u aan een waardevol contact binnen ons netwerk. Heeft u een juridische vraag? Wilt u sparren over de aanpak van een lastige debiteur? Wij staan voor u klaar.

Toegang tot ons nationale advocaten-netwerk krijgen.

Voor aanvullende juridische werkzaamheden (weerleggen van bezwaren/verweer, voeren van schikkingsonderhandelingen, advies en communicatie met u) in de buitengerechtelijke incassofase rekenen wij onze INCASS PLUS PARTNERS geen € 120,- maar slechts € 60,- per uur.

Uw algemene voorwaarden laten controleren.

Wij maken te vaak mee dat algemene voorwaarden door een Rechtbank met een pennenstreek van tafel worden geveegd. Het up to date houden van uw algemene voorwaarden en correct gebruik ervan is essentieel wanneer u een geschil krijgt met een afnemer. De check kost € 120,00. Indien blijkt dat uw algemene voorwaarden toe zijn aan een update kost die update u slechts € 240,00. Volledig nieuwe voorwaarden worden op offerte voor u gemaakt. U moet dan denken aan een kostenpost tussen de € 360,00 en de € 720,00, dat hangt af van uw (branche) specifieke eisen.

Incass is de klantvriendelijke hulp bij incasso van Gerechtsdeurwaarderskantoor Boeder te Haarlem.
Boeder geeft alle garanties die je van een deurwaarders-
kantoor kunt en mag verwachten.
Lage kosten, ook uw klant wordt niet belast met hoge incassokosten.
De ervaren juristen van Boeder Incasso zitten klaar
voor maatwerkadvies.
Uw klant betaalt rechtstreeks op uw IBAN.

Wie zijn wij?

Met trots zijn wij onderdeel van Boeder Incasso, en dat doen wij effectief. Wij staan voor snel handelen met een
sterke drive om uw geld bij uw klanten te incasseren, zonder de
relatie te beschadigen. Wij weten als geen ander hoe we dit op een prettige manier kunnen doen. En als de situatie erom vraagt, op een dwingende manier binnen de maatschappelijke kaders.

Gerechtsdeurwaarderskantoor met 30 medewerkers gevestigd in Haarlem. Boeder is ISO en ISAE gecertificeerd en lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG).

Wij zijn onderdeel van